Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Alkonyat - Újhold - Taylor Lautner filmje
Évszám: 2009
Eredeti cím: The Twilight Saga: New Moon

Értékeld!
12345
(4.92/618)

Tartalom:
Bella 18. szülinapi partija balul sül el, és Edward úgy érzi itt az ideje továbbállnia a Cullen családnak, viszont Bella nélkül. Bellát a szakítás teljesen kikészíti, rá sem lehet ismerni, hónapokig szenved, az egyetlen, aki színt visz az életébe az indiánfiú, Jacob. Viszont nem csak a Cullen családnak van titka, megismerkedhetünk a vérfarkasokkal és egy izgalmas utazást tehetünk Olaszországba is, de vajon Bellának sikerül visszaszereznie a szerelmet?
 

Amíg tavaly november végén az Alkonyat a nézettségi lista ötödik helyén nyitott Magyarországon, és az első hétvégéjén alig több, mint tízezren nézték meg, addig a pénteken 0 óra 1 perckor mozikba került Újhold minden konkurens produkciót letarolt és három nap alatt 119 472 nézőt vonzott, ami már 50 ezerrel több, mint amennyien összesen beültek az első részre. Még nem áll rendelkezésünkre minden külföldi adat, de nagyon valószínű, hogy ezzel a tizenkétszeres nézőszám-növekedéssel megnyertük a nemzetközi "hol kattant rá egy év alatt a legtöbb ember az Alkonyat-ra" versenyt.
Az új bemutatók közül 5 240 nézővel Csupó Gábor Holdhercegnő című mesefilmje volt a második legnépszerűbb, az Amerikában óriási meglepéssikert elkönyvelő Paranormal Activity a magyarokat nem izgatta túlzottan (3 617 néző), Az irányítás határai című új Jarmusch-filmre pedig 811 hipster volt kiváncsi.