Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 Azt ugyan nehezen hisszük, hogy Kim Kardashian randizott Justin Bieberrel, de azt igen, hogy a CSI: A helyszínelők producerei nagyot kaszálnak majd, ha a tinisztár feltűnik a legújabb évad első részében.justin bieber Igaz, hogy a mindössze 16 éves énekes és a naturalista ábrázolásmóddal rendelkező nyomozásos sorozat között kevés összefüggést találni, de Justin Bieberben van fantázia: a producerek ugyanis nemcsak egy epizódban számítanak a tinisztárra, története a 11. évad felén végighúzódik. Az énekes egy zavart kamaszt alakít majd (a neve Jason McCann lesz), akiről annyit tudni, hogy fontos döntéseket kell hoznia egyetlen fiútestvérével kapcsolatban, minden egyéb részlet meglepetés lesz. A meglepetésre egyébként nem kell sokat várni, hiszen szereplése szeptember 23-án kezdődik. Igaz, egyelőre csak Amerikában.
Orlando Bloom titokban elvette a barátnőjét
2010.07.24. Orlando Bloom megnősült! A szexi színész titokban vette feleségül szépséges menyasszonyát, Miranda Kerrt. Ki hitte volna, hogy a kapcsolatukból házasság lesz, hiszen a Victoria Secret modellje többször is megcsalta a sztárt.
Egyik kedvenc szépfiúnk, Orlando Bloom végleg elkelt. A Karib-tenger kalózainak sztárja ugyanis titokban Los Angelesben feleségül vette menyasszonyát, Miranda Kerrt.mirandaorlando Végleg. Valószínűleg a színész és Victoria Secret modellje ugyanis örökre egy párt alkot majd, Orlando ugyanis már többször megbocsátotta szerelme félrelépéseit. És talán ezentúl is meg fogja. Kesergés és szomorkodás helyett folytassuk az esküvő részleteivel. Már amennyi nyilvánosságra került. A boldogító igen nagyon szűk családi és baráti körben rebegte el a pár. A nagy napot és a nászutat pedig a David Jones divathéthez igazították, hiszen első a munka. Minden irigység ellenére Miranda és Orlando igazán összeillenek. Mindkét sztár vegetáriánus, rendszeresen meditálnak és jógával tartják magukat formában.
 
Britney Spears ismét helyet követel magának a címlapokon – és ismét nem azért, mert egy világraszóló slágerrel a toplisták élére került volna. A pophercegnő berobbanása idején mindig makulátlanul nézett ki, a fiai születése és idegösszeomlása óta azonban gyakran elveti a divatsulykot.Britney spears Legtöbbször melltartó nélkül járkál, nem ritka a rövidnadrág-csizma kombináció sem. Ez utóbbiban tűnt fel legutóbb is, de nem ez volt a legrosszabb: igaz ugyan, hogy elölről még a haja sem tűnt túl rendezetlennek, ám egy hátulról készített fotó megdöbbentő leleplezéssel szolgált: mintha Britney Spearsnek kopasz foltja lenne. Persze az is lehet, hogy csak mosatlan, de nehéz eldönteni, melyik a rosszabb egy popsztár esetében. Azért vannak pozitív dolgok is Britney életében – már ha nem ítéljük el vakon Mel Gibsont. A házastársi erőszakkal vádolt Oscar-díjas színész-rendező ugyanis bármikor segítségért és támaszért fordulhat az énekesnőhöz, állítólag szinte mindennap beszélnek telefonon. Hogy miért, arról Britney exférje, Kevin Federline így nyilatkozott: „Amikor Britney nagyon mélyen volt, Mel kiállt mellette és felajánlotta a segítségét. Most ezt próbálja viszonozni és bebizonyítani az embereknek, hogy Mel Gibson szerető és csodálatos ember.
 
Lady Gaga teát iszik és nem prédikál
 
Lady Gaga teát iszik a legszívesebben. Sőt, az angol királynő mellett ő a legismertebb teaivó. Ezt kis is használta egy ismert teacég és felkérte reklámkampányához a sztárt. lady gaga3Lady Gaga természetesen igent mondott, a reklámhadjárat részeként pedig saját teakeveréket is készített neki a vállalat, a The Taste of Gagát. A Gaga illata hamarosan piacra is kerül. Anglia egyik leghíresebb forgalmazója azt reméli, hogy az énekesnőnek köszönhetően olyanok is kedvet kapnak a teázásra, akik szerint az csak az öregeknek való. Lady Gaga pedig elmondta, hogy ő szinte csak teát iszik. "Nem iszom kávét egyáltalán, sőt az üdítők helyett is inkább teázok.
 
 

Cicaharc! Üti, vágja egymást a két énekesnő!

Háború dúl az Amerikai slágerlistákon. Két hete jött a hír: Lady GaGa rádiósjátszási rekordot döntött. Ma pedig az a friss info, hogy a új felfedezett, KeSha még GaGa számát is túlszárnyalta. Nem lesz ennek jó vége...

 

A magyar híresség pikáns beszólása! Kikezdene a botrányos énekesnővel! Videó!

Pikáns kijelentést tett SP. A fiatal magyar énekes a ladygaga.hu-nak adott interjújában áradozott az énekesnőről, majd elárulta, az első kérdése az lenne hozzá, hogy mi a terve aznap estére. Hmmm...

 

Szörnyű titkok a múltból! Éhezett az énekesnő! Videók!

Minden kétséget kizárva KeSha 2010 első csillaga. A 22 éves, amerikai énekesnő lemeze jelenleg a legnépszerűbb a tengerentúlon, még Susan Boyle-t is maga mögé utasította – pedig erre Lady GaGa sem volt képes. De, ha most ennyire sikeres, akkor hol volt eddig a különleges hangú hölgyemény? Utánajártunk.